Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

Teollinen renessanssi muovialalla 4-5.11.2014

Vesa Kärhä (vesa.karha a plastics.fi), 11.8.2014

Euroopan muoviteollisuus on muutaman vuoden ajan järjestänyt kahden päivän keskustelutilaisuuksia eri maissa teemoina alamme tulevaisuus ja kehityslinjat. Vuonna 2014 vuorossa on Belgian Palais d’Egmont ja keskustelupäivien pääotsikko on ”Teollinen renessanssi Euroopassa – Toteutetaan se!”

Eurooppaa pidetään teollisena ulkomuseona. Näin ei tarvitsisi olla. Muovialan kehitys meillä ei ole pysähtynyt tai jäänyt vielä merkittävästi jälkeen muusta maailmasta. Tietyillä muovien kehitysalueilla olemme yhä jopa tiennäyttäjiä muille talousalueille. Mutta kyllä laajaa uudistumista -teollista renessanssia - kaiken kaikkiaan tännekin kaivataan, sillä taantuminen ja pysähtyneisyys vaanivat nurkan takana.

Kuinka muovit voivat viedä Eurooppaa eteenpäin ja toisin päin? Miten yhteinen Eurooppamme voi pärjätä kovaakin kovemmassa globaalissa kilpajuoksussa muovikehityksensä suhteen ?

Tilaisuuteen on pyydetty keskustelun virittäjiksi korkean tason päättäjiä ja asiantuntijoita sekä Euroopasta että sen ulkopuolelta.


Tutustu PolyTalk -tilaisuuksiin täällä www.polytalk.eu

Takaisin