Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

Muovien tulevaisuus ja vastuullinen kierrättäminen

Muovien tulevaisuus ja vastuullinen kierrättäminen

Lena Jenytin (Lena.Jenytin a plastics.fi), 29.9.2020

Muovin tulevaisuus, muovien hyödyntäminen ja vastuullinen kierrättäminen aiheena teollisuusvaliokunnassa.

Muoviteollisuus ry:n toimitusjohtaja Vesa Kärhä, Fazer Leipomot Oy:n pakkauskehityspäällikkö Piia Soininen-Tengvall ja Wiitta Oy:n toimitusjohtaja Wille Viittanen keskustelevat Hämeen kauppakamarin teollisuusvaliokunnan Ajankohtaista tänään -ohjelmasarjan avausjaksossa muovien tulevaisuudesta ja vastuullisesta kierrättämisestä.

Muovit ja muovituotteiden valmistaminen luovat maassamme yrittäjyyttä ja toimeentuloa: oikeat muovit, oikeassa käyttötarkoituksessa, vastuullisesti kierrätettyinä: muun muassa hyvää ympäristölle, turvallisia elintarvikkeita, tehokasta terveydenhoitoa. Wille Viittanen haastaa myös Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäisen pohtimaan omaa suhdettaan muovituotteisiin.

Hämeen kauppakamarin alueella on paljon aktiivista muoviteollisuuden tuotantoa ja tutkimusta.

Hämeen kauppakamarin Ajankohtaista tänään -ohjelmasarjassa nähdään syksyn aikana myös Aluesuunnittelu- ja logistiikka-, Digi-, Laki- ja finanssi-, Kaupan ja palvelualan, Osaamis- sekä Matkailuvaliokunnan ajankohtaiskatsaukset.Jos selaimesi ei näytä videota, tässä linkki siihen youtu.be/EreU3HPXJoQ

Takaisin