Kuva: Plastep OyGranulaatit

Jäsenyys

Muoviteollisuuden jäsenyys kannattaa!

Jäsenyys Muoviteollisuus ry:ssä

Yksittäisen muoviyrityksen ääni ei useinkaan kantaudu isojen asiakkaiden, raaka-ainetoimittajien, ay-liikkeen tai muiden keskeisten vaikuttajien korviin. Niinpä muoviyritykset ovat Muoviteollisuus ry:n kautta järjestäytyneet viedäkseen alan viestit yhdessä kaikkien tietoisuuteen. Olemme muovialan oma vaikutuskanava alaamme koskevissa yhteiskunnallisissa ratkaisuissa.

Jäsenyys Muoviteollisuus ry:ssä varmistaa sen että suomalainen muoviteollisuus on alana paremmin edustettu, paremmin informoitu ja paremmin valmistautunut kohtaamaan sekä kotimaisen että kansainvälisen muuttuvan toimintaympäristön.

Muoviteollisuus ry:n jäsenet ovat yrityksiä jotka valmistavat muovituotteita Suomessa. Jäsenyrityksiä on reilut 100 ja kaikki muoviin liittyvät alat ovat vahvasti edustettuina. Suurimmat sektorit ovat pakkaaminen, rakentaminen ja laitevalmistus. Muoviteollisuus ry toimii jäsenyrityksilleen ulkoistettuna resurssina monissa tärkeissä tehtävissä.

Kiinnostaako sinua jäsenyys? Katso alavalikosta "Kuinka liittyä jäseneksi?" osio

Haluatko tutustua Muoviteollisuus ry:n jäseniin? Katso "Jäsenyritykset" osio

Asiantunteva palveluorganisaatio

Muoviteollisuus ry on jäsenvetoinen organisaatio jonka toiminta määrittyy jäsenyritysten tarpeiden mukaan. Jäseniä kannustetaan aktiivisesti tuomaan esille kehitysideoita ja yhteistyössä asiaankuuluvien osapuolten ja sidosryhmien kanssa näitä työstetään eteenpäin liiton jaostoissa ja työryhmissä.