• Muoviputkikoulutus 20.11.2018 Oulussa

   Keväällä suuren osallistujamäärän Tampereella saanut kurssi järjestetään nyt erityisesti pohjoissuomalaisten toivomukset huomioiden Oulussa. Ilmoittaudu osallistujaksi 5.11.2018 mennessä.

   Lue lisää
   upload_52bfb49_Siniraitaisen_vesijohdon_putkimerkinta_ilman.jpg
  • (c) Walimon Casseli Walimosali

   Modern Composite Solutions 22.-23.11.2018

   Muoviteollisuus ry:n komposiittijaoston seminaari on aina kurkistus tulevaan. Tällä kertaa istumapaikat ovat Lahdessa. Ilmoittautuminen on päättynyt.

   Lue lisää
   Lujitemuoviseminaari Modern Composite Solutions 2018
  • Muoviteollisuus ry

   Muoviteollisuus ry on muoviteollisuuden, muovia raaka-aineenaan käyttävien ja sitä jalostavien yritysten yhteenliittymä elinkeino- ja työmarkkinapoliittisissa asioissa.

   Lue lisää
   upload_028188c_ORTHEX_GROUP_Bereda.jpg

  Liity jäseneksi

  Valmistatko muovituotteita Suomessa? Nyt voit liittyä Muoviteollisuus ry:hyn ja saada kaiken hyödyn irti palveluista.

  Ympäristö

  Muovi säästää ympäristöä monella eri tavalla, tutustu lisää muovin positiivisiin ympäristövaikutuksiin.

  Muovialalle?

  Tuotanto, hallinto, myynti ja markkinointi, kehitys ja tutkimus, kaikkia tarvitaan jotta valmistavat yritykset menestyvät.

  Muoviuutiset

  31.10.2018

  Muoviteollisuus ry ja Muovipoli Oy vastaavat ajan haasteisiin ja kokoavat yrityslähtöisen muovien osaamisverkoston. New Plastics Center keskittyy uusiin innovaatioihin ja materiaaleihin, tuotekehitykseen ja verkostoitumiseen. Liikkeelle lähdetään jo vuoden 2019 alussa.

  19.10.2018

  Kurssilla voit vahvistaa monipuolisesti muoviputkiin liittyvää osaamistasi. Ilmoittaudu 5.11.2018 mennessä!

  16.10.2018

  Suomen 16.10.2018 julkistettu kansallinen muovitiekartta on valmisteltu monen eri alueen asiantuntijan yhteistyönä. Myös paljon valmisteluryhmän ulkopuolista näkemystä on kerätty ja hyödynnetty sinänsä lyhyen prosessin aikana. Tuloksena on saatu aikaan tiivistetty kokoelma toimenpide-ehdotuksia, joilla muoveihin ja niiden käyttöön liittyviä asioita voidaan edistää. Muoviteollisuus ry kiittää tiekartan laajuutta ja sitä, että muovien hyödyt tunnistetaan.
  Kaikki uutiset