• upload_83f1692_www_itsenaisyyspiava.jpg
  • instagram, komposiittijaosto (c)plastics.fi

   Paljastetaan yhdessä Suomen suurin salaisuus!

   Komposiittijaosto on avannut oman instagramtilin @Komposiittijaosto

   ja aloittanut blogikirjoittelun.

   Lue lisää
   Komposiittijaosto went IG
  • Muoviteollisuus ry on muoviteollisuuden, muovia raaka-aineenaan käyttävien ja sitä jalostavien yritysten yhteenliittymä elinkeino- ja työmarkkinapoliittisissa asioissa.

   Lue lisää
   upload_cc26832_KERAPLAST_OY_ikano01_ID_616.jpg

  Jäsenyys

  Putkijaoston jäseniltä: The benefits of plastic pipes.
  Jäseneksi liittymisen ohjeet ja jäsenluettelo.

  Meillä on töitä! Koulutamme ja rekrytoimme!

  Muovialalle?

  Tuotanto, hallinto, myynti ja markkinointi, kehitys ja tutkimus, kaikkia tarvitaan jotta valmistavat yritykset menestyvät.

  Muoviuutiset

  28.11.2022

  Muoviputkia hitsaavien ammattilaisten on jo kauan ollut mahdollista hankkia pätevyys hitsaamiseen. Nyt on aika suunnata katseet vesijohto- ja paineviemäriverkon putkistoasennuksia valvovien työnjohtajien osaamiseen.

  24.11.2022

  Muoviteollisuus ry:n vuoden 2023 alussa aloittava hallituksen puheenjohtaja, Satatuote Oy:n toimitusjohtaja Heikki Marva näkee muoviteollisuudessa paljon hyvää, huolimatta epävarmasta tilanteesta nousevien kustannusten, inflaation, saatavuusongelmien, energian hinnan ja velanoton keskellä. Hän sanoo muovin olevan maailman paras materiaali, jonka arvo ja merkitys aletaan ymmärtää koko ajan paremmin.

  4.11.2022

  Taloudellinen toimintaympäristö on shokkien kohteena. Osa niistä on ihan kotimaisia heikentäen alaamme ja Suomea täysin tarpeetta, mutta peruuttamattomasti.
  Kaikki uutiset