Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

Aikaisemmat #Ämpäristöteot

#Ämpäristöteko toteutettiin vuonna 2018 ja 2019. Vuoden 2020 toteutus jouduttiin perumaan kalkkiviivoille covid-19 takia.
#Ämpäristöteko on Muoviteollisuus ry:n rekisteröimä tavaramerkki.

Pandemiatilanteen takia myöskään vuoden 2021 #Ämpäristötekoa ei voitu järjestää.

Osallistumme #MaskitonMeri kampanjaan.Helatorstaina käynnistyneellä Maskiton meri -kampanjalla kannustetaan pitämään huolta kansallisaarteistamme - luonnosta ja vesistöistä. Kampanjalla muistutetaan, että käytetyt kertakäyttömaskit kuuluvat roskikseen, eivät luontoon tai vesistöihin. Maskiton meri on usean organisaation järjestämä yhteiskampanja. Kampanjan toteuttaa viestintätoimisto Cocomms, ja sen ovat mahdollistaneet Borealis Polymers, Gasgrid Finland, John Nurmisen Säätiö, Kemianteollisuus, Kemira, Muoviteollisuus, Orion, Pidä Saaristo Siistinä ry, Yara, Sanoma, Ålandsbanken ja ympäristöministeriö.

Kampanjan toinen aalto starttaa lauantaina 5.6. sosiaalisessa mediassa. Sunnuntaina 6.6. kampanjalla on koko sivun mainos Helsingin Sanomissa. Lisäksi kampanjalle on varattu radiomediatilat Maailman merien päiväksi 8.6. sekä juhannusaatoksi 25.6. Radiospotit kuuluvat mm. seuraavilla kanavilla: Iskelmä, Kiss, Loop, NRJ, Radio Nova, Suomipop, Suomrock.
MaskitonMeri

#Ämpäristöteko 2019 video

Ämpäristöteko