Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

Uutisarkisto 2014

9.6.2014

Kesäkausi saattaa aiheuttaa muovien saatavuusongelmia
Kesä uhkaa nostaa muutakin kuin lämpömittarin lukemia. Muovien saatavuuden ja hintojen suhteen ilmassa on myrskyn merkkejä.

26.5.2014

Muoviteollisuus ry:n hakee uutta asiantuntijaa muovien monipuoliseen maailmaan Komposiittijaoston asiantuntijamme suunnatessa kohti uusia kansainvälisiä haasteita.

15.4.2014

Taitaja 2014 tapahtumassa myös muovialan nuoria osaajia
Taitaja tapahtuma on nuorten ammattitaidon suomenmestaruuskilpailut jossa yleisö pääsee seuraamaan nuorten edesottamuksia. Kisoissa kilpaillaan useissa eri lajeissa kuten autoasennuksessa, viherrakentamisessa ja kokkailussa. Tänä vuonna, ensimmäistä kertaa Taitaja kisojen historiassa, muovituotevalmistus oli mukana näytöslajina.

16.3.2014

Ei hätää, Evijärvellä toimivan Jokamuovi Oy:n ammattikäsineet pitävät sormet suojassa ja mahdollistavat työt kaikissa olosuhteissa.

12.3.2014

Vielä on kaksi kesää jäljellä
Kesäkausi on perinteisesti koettu monellakin tavalla parhaaksi ajankohdaksi rakentamiselle. Vauhdikkaasti lähestyvä kesä 2014 mielessä haluamme muistuttaa haja-asutusalueiden jätevesien käsittelyjärjestelmien rakentamisen ajankohtaisuudesta.

7.3.2014

Taitaja2014-suurtapahtumasa muoviala mukana näytöslajina Lahti hallissa (E-halli).

5.3.2014

Poikkeusoloissakin toimiva muovituotevalmistus on yksi yhteiskunnan tukipilari, jolla voidaan torjua kriittisen infrastruktuurin, kuten elintarvikehuollon, veden jakelun ja monen muun elintärkeän toiminnon romahtamista. Lisäksi toipumisvaiheessa ketterä muoviteollisuus pääsee täyteen vauhtiin paljon nopeammin kuin raskas teollisuus auttaen hädässä olijoita monin tavoin.

17.2.2014

Muoviteollisuus ry:n putkijaoston puhdistamotyöryhmän laatimasta julkaisusta Hajajätevesiopas on juuri ilmestynyt uudistettu kolmas painos.

16.1.2014

Teknologiateollisuus ry:n työvälineiden valmistajien toimialaryhmä ja Muoviteollisuus ry järjestävät yhdessä perinteiset toimialoja koskevat neuvottelupäivät Jyväskylässä Rantasipi Laajavuoressa 30.–31.1.2014. Olisi mukavaa, jos päiville saataisiin paljon muovialan vaikuttajia ja asiantuntijoita. Vielä mahtuu mukaan.

2.1.2014

MuoviPlastics-messut kokoavat jälleen alan kansalliset ja kansainväliset yritykset sekä ammattilaiset uudistuneeseen Lahden messukeskukseen 12.-14. marraskuuta 2014. Olethan mukana alan kohtaamispaikassa?