Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

Alihankinta aukeaa 15.9.2015 täynnä muovi-innovaatioita

Alihankinta aukeaa 15.9.2015 täynnä muovi-innovaatioita

Lena Jenytin (Lena.Jenytin a plastics.fi), 14.9.2015

Tämän vuoden Tampereen Alihankintamessujen yksi teema on uudet materiaalit. Esillä on paljon muovituoteuutuuksia ja niiden koko valmistusketju. Suomalainen muoviteollisuus on yksi monipuolisimmista ja ketterimmistä tuotannollisista toimialoista maassamme.

Tampereella on esillä satoja muovituotteita valmistavia yrityksiä. Siellä on myös aivan uusia muovien työstötekniikoita ja alan huippuammattilaisia tavattavissa. Viisi täyttä hallia pullollaan päämiehiä ja alihankkijoita muodostaa ainutlaatuisen kanavan suomalaisen osaamisen ytimeen.

LEAN, 3D, huippumuotoilu, resurssiviisaus ja vaikkapa esineiden internet jylläävät jo muovituoteteollisuudessa. Muoveilla saa parhaiten aikaan kestävät ja tinkimättömän toimivat ratkaisut käytännössä lähes kaikille asiakasalueille.

Suomi etenee kohti parempaa vain aktiivisella yritystoiminnalla ja taitavalla tekemisellä. Alihankintamessut on ylivoimaisesti suurin teollisuuden messutapahtuma maassamme. Muoviteollisuus ry on messujen yhteistyökumppani ja vilpitön toiveemme on, että näilläkin messuilla saamme edistettyä kotimaisen valmistavan teollisuuden elinkeinotoimintaa. Siis tulkaa kaikki Tampereelle 15.-17.9.2015 Alihankintamessuille!

Avajaispäivän Kumi-instituutin syysseminaarissa Muoviteollisuus ry:n toimitusjohtaja muun muassa kertoo, kuinka tuotteen tarvitsija löytää sen suomalaisen tekijän. Kärhän messukolumni täällä:
www.alihankintakolumni.fi/kolumnistit/uudet-materiaalit-tuovat-uutta-menestysta/

Muoviteollisuus ry edustaa Suomessa muovituotteita valmistavia yrityksiä. Suomalaisia työntekijöitä alalla on noin 12 000. Muovituotevalmistajat ovat paljolti pieniä ja keskisuuria firmoja, joilla on kilpailijoita käytännössä kaikkialla maailmassa.

Takaisin