Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

Kesän sato talteen kotimaisin voimin

Kesän sato talteen kotimaisin voimin

Vesa Kärhä, kuva Plastex Oy (vesa.karha a plastics.fi), 2.8.2016

Nyt on taas se vuoden kohokohta, jolloin kotipuutarhurit ja metsässä liikkujat palkitaan luonnon antimin. Vuoden 2016 marja-, sieni- ja omenasadot vaikuttavat vähintäänkin kohtuullisilta suuressa osassa Suomea. Ne myös kypsyivät varhain.

Jotta nautintoa, kesämuistoja ja terveellistä ravintoa riittää kodeissa syksyyn ja ylikin, tulee säilömiseen käyttää puhtaita ja turvallisia kotimaisia tuotteita: Pakasterasioita, -pusseja, muovipulloja ja miksei myös kaikkia muitakin mehun, hillon tai muun lähielintarvikkeen keräämiseen ja jalostukseen tarpeellisia muovituotteita.

Muoviteollisuus ry:n jäsenistössä on vain tasokkaita kotitalousmuovituotteiden valmistajia. Tuotteet on valmistettu ehdottomasti hyväksytyistä elintarvikekontaktimuoveista ja testattu. Laadunvalvonta ja toiminnan taso ovat täällä korkealla tasolla. Kotimaisen toimijan etu on myös kyky neuvoa ja opastaa suomalaista kuluttajaa kaikissa tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Paikalliset tavat ja olosuhteet ovat tiedossa. Kannatta suosia suomalaisia tuotteita jo oman hyvinvoinnin vuoksi. Oikein hyvää loppukesää koko Suomeen, toivottaa kotimainen muoviteollisuus !

Takaisin
Avainsanat Elintarvikepakkaus