Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

Hei-JASTI-n! Ole loistava! Harry Potterin näkymättömyysviitta ei suojaa liikenteessä. Käytä heijastinta!

Hei-JASTI-n! Ole loistava! Harry Potterin näkymättömyysviitta ei suojaa liikenteessä. Käytä heijastinta!

Lena Jenytin (Lena.Jenytin a plastics.fi), 1.10.2023

Heijastinpäivä on tänään 1.10. Erittäin tärkeitä turvallisuustekijöitä pimeillä tiellä kulkijoille ovat myös asianmukaisin heijastimin varustetut muoviset havainnetolpat ja auraviitat, vaikkei niitä sinänsä kuluttajiin kiinnitetäkään. Nämä tien tai pihan kunnossapitäjä saa talvea varten jäseniltämme Jita Oy:stä ja Plastiset Oy:stä.

Älä riskeeraa ja hanki rihkamaa turvaksesi. Käytä vain CE-hyväksyttyjä heijastimia, tarkista että heijastimessa tai sen myyntipakkauksessa on
• CE
• EN 13356
• tyyppitarkastuksen tehneen laitoksen nimi (esim. Työterveyslaitos)
• käyttöohjeet
• valmistaja
• Heijastinliivi on tehokas näkymisen lisääjä esimerkiksi ulkoilijalle.

Kunnon kuluttajaheijastin on CE-hyväksytty (EN13356). Käyttämällä CE-hyväksyttyä heijastinta varmistat, että heijastimessa on riittävän paljon heijastavaa pintaa ja materiaali on tarkoitukseen sopivaa. Kaikki heijastavat tuotteet ja korut eivät tätä standardia täytä.

Heijastimia löytyy monenlaisia. On vaatteisiin tai reppuihin kiinnitettäviä pehmeitä ja kovia riippuheijastimia, ranteisiin tai nilkkoihin kieputettavia stretch- tai jousiheijastimia, heijastinliivejä, heijastintarroja tai vaatteissa ja kengissä kiinteästi olevia heijastavia nauhoja ja heijastavia tereitä. Kotimainen kunnon heijastin on huokea henkivakuutus. KÄYTÄ SELLAISTA!

Loistavaa lokakuuta!

Lisää tietoa heijastimista:
www.lifesaver.fi/

Takaisin