Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

Vuoden 2024 Ruiskuvalaja on Coreplast Laitila Oy

Vuoden 2024 Ruiskuvalaja on Coreplast Laitila Oy

Vesa Kärhä (vesa.karha a plastics.fi), 26.1.2024

Palkinto luovutettiin Työväline- ja Muoviteollisuuden neuvottelupäivillä 25.1.2024 Kolilla.

Tämän vuoden Ruiskuvalaja-palkinnon saa Coreplast Laitila Oy, laadukkaiden ja vaativien teknisten muoviosien ruiskuvalaja.

Coreplast Laitila Oy on vuosikymmenten aikana tasaisen vahvasti kasvanut yritys, jonka ansiot Suomen ruiskuvalun kehittäjänä ovat vahvat. Nykyisellään se pystyy tarjoamaan muun muassa vapaa-ajan, elektroniikan, terveydenhuollon ja ajoneuvoteollisuuden alan johtaville yrityksille visuaalisesti vaativia ja mittatarkkoja huipputuoteratkaisuja painoltaan alle 1 grammasta 8 kilogrammaan.

Palkinto luovutettiin ruiskuvalun vahvalla alueella Pohjois-Karjalassa, Lounais-Suomesta toimivalle yritykselle. Se on osoitus siitä, että muovien jalostus hallitaan joka puolella Suomea.
- Muoviosaamisen juuret Suomessa ovat syvällä, ja ne risteilevät joka puolelle maata. Se on vahvuuttamme. Vuoden ruiskuvalajan palkitseva Muoviteollisuus ry:n ruiskuvalujaosto toimii yhtenä kohtaamispintana näille osaaville yrityksille sekä alan koulutus- ja tutkimuslaitoksille, tunnustuksen luovuttaneen Muoviteollisuus ry:n toimitusjohtaja Vesa Kärhä sanoo.
Hänen mukaansa Suomeen halutaan erityisesti korkean jalostusasteen vastuullisia kansainvälisiä tuotevalmistajia.
- Coreplast Laitila Oy on nimenomaan sellainen: Mahdollistaja. Aktiivinen yritys. Yli sadan osaavan ihmisen työpaikka, Kärhä toteaa.
Valintaan vaikutti voimakkaasti se, että Coreplast Laitila Oy on yrityksenä erittäin dynaamisesti luonut ja tuonut maahan paitsi uutta muovituotevalmistusta, myös uutta tapaa työssä oppimiseen sekä loistavaa mallia vihreään siirtymään, kuten aurinkovoiman käyttöönottoon. Kansainvälinen tausta osana tanskalaista SP Groupia tukee hyvin tässä ja muussa kehitys- ja asiakaspalvelutyössä.
Onnittelut ja iso kiitos yritykselle hienosta työstä!


Kuvassa Coreplast Laitila Oy:n myyntijohtaja Kauko Kämäräinen vastaanottaa Vuoden ruiskuvalaja 2024 pystin Muoviteollisuus ry:n toimitusjohtaja Vesa Kärhältä (kuva Pirjo Pietikäinen)

Takaisin
Avainsanat Palkitseminen, Ruiskuvalu, Ruiskuvalujaosto, Työväline