Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

Bongaa koneluettava koodi ja No-dig Vesihuolto 2022 -päivillä

Kari Kuivalainen (kari.kuivalainen a plastics.fi), 10.5.2022

Suomen Vesilaitosyhdistys ry:n järjestämät Vesihuolto 2022 -päivät 11.-12.5.2022 Botniahallissa Vaasassa ovat hyvä tilaisuus bongata muoviputkiin liittyvät ajankohtaiset keskustelunaiheet koneluettava koodi ja No-dig. Havaintoja niistä voi tehdä mm. Muoviteollisuus ry:n putkijaoston jäsenyritysten näyttelypaikoilla.

Muoviteollisuus ry:n putkijaoston asiamies antaa bongausvinkin Suomen Vesilaitosyhdistys ry:n järjestämien Vesihuolto 2022 -päivien osallistujille. Vinkki kohdistuu ajankohtaan 11.-12.5.2022 ja paikkaan Botniahalli Vaasa.

Muoviputkiin liittyviä ajankohtaisia keskustelunaiheita ovat mm. koneluettava koodi ja No-dig. Ne on mahdollista bongata Vesihuolto 2022 -päivillä ainakin luennoilla ja näyttelyalueen keskusteluissa. Asiamiehen bongareille vinkkaamia havaintopaikkoja ovat vesihuollon omaisuudenhallintaan ja verkostoihin liittyvät luennot sekä erityisesti Muoviteollisuus ry:n putkijaoston jäsenyritysten näyttelypaikat.

Tiesithän, että No-dig viittaa ns. kaivamattomiin asennusmenetelmiin, joita käytetään mm. polyeteenimuovista valmistettujen vesijohtojen ja paineviemärien asentamisessa?

Vastaamalla Muoviteollisuus ry:n putkijaoston lyhyeen No-dig -kyselyyn autat putkijaostoa kehittämään ohjeistustaan, joka koskee kaivamattoman asennusmenetelmän ja asennettavan muoviputkituotteen käyttötapauskohtaista valintaa.

Tästä Putkijaoston No-dig -kyselyyn.

Lisätietoa muoviputkien koneluettavasta koodista putkijaoston asiamieheltä: kari.kuivalainen a plastics.fi , 040 843 9425

Kuvassa ovat Muoviteollisuus ry:n putkijaoston jäsenyritysten näyttelypaikat Botniahallissa:

Pipelife Finland Oy (nro 69)
Uponor Infra Oy (nro 28)
Wavin Finland Oy (nro 104)

Vesihuolto 2022 päivien näyttelyalueen kartta

Takaisin