Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

#Ämpäristöteko lykättävä edelleen koronatilanteessa

#Ämpäristöteko lykättävä edelleen koronatilanteessa

Lena Jenytin (Lena.Jenytin a plastics.fi), 18.3.2021

Muoviteollisuus ry ja alan yritykset ovat toteuttaneet vuosina 2018 ja 2019 maailman ympäristöpäivänä 5.6. kovamuovin keräyksen kierrätykseen eli #Ämpäristöteko -kampanjan. Olisimme niin mielellämme toteuttaneet keräyksen myös kesäkuussa 2020 ja 2021, mutta kaikesta halusta ja valmistautumisesta huolimatta koronavirustilanne ei sitä ole sallinut.

Vuosi 2021 tulee olemaan rokotusaikataulun ja covid -varotoimien vuoksi kesäkuuhun asti sellainen, ettei ole meille mahdollista pystyttää valtakunnallisia muovinkeräyspisteitä teollisuuden yhteyteen tai muuallekaan. Henkilöstömme ja muiden ihmisten terveys on meille ensisijaista. Haluamme varmuuden epidemian nujertumisesta ennen kuin toteutamme taas #Ämpäristöteon.

Nykytilanteessa järjestämme 5.6.2021 muoviteollisuuden sisäisen MaskiSanko-päivän pihan ja lähiympäristön siivouksen merkeissä.

Suosittelemme ihmisiä keräämään kaikki muovijätteet ja roskat asianmukaiseen jätehuoltoon ja muovipakkaukset erilliskeräykseen turhaa liikennettä ja kokoontumisia välttäen.

®Ämpäristöteko on Muoviteollisuus ry:n rekisteröimä tavaramerkki

Takaisin