Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

Huhuja ja huijareita nyt kentällä

Huhuja ja huijareita nyt kentällä

Vesa Kärhä (vesa.karha a plastics.fi), 19.3.2020

Tarjolla isosti tukirahaa. Apuanne tarvitaan! Minne voimme maksaa peruutuspalautukset ja periä niiden käsittelymaksut? Järjestän työntekijänne pois maasta/maahan. Äkkiä nyt. Aika on altis nyt myös hämärille voimille

Kaikkien ihmisten huomio on paljolti korona -kriisissä. On hätää ja halua auttaa. Työpaikoilla on nyt fyysisesti paljon vähemmän porukkaa. Puhutaan miljardien tukipaketeista firmoille ja kaikki on muutoinkin hyvin poikkeuksellista. Herkkää tilannetta pyrkivät säälimättä hyödyntämään epärehelliset tahot.

Muoviteollisuus kehottaa nytkin hyvään huolellisuuteen yritystoiminnassa. Uudet erikoiset yhteydenotot kannattaa aina tarkistaa ihan rauhassa ja pitää pää kylmänä. Kaikki yritysten omat valvontamekanismit on ehdottomasti pidettävä edelleen voimassa, jopa vahvistettuina.

Luottakaa ensisijaisesti viranomaisiin ja muihin tietolähteisiin, jotka ovat todennettavissa ja jotka itse tarkistavat tiedot ristiin. Ei kannata itse levittää mitään epämääräistä tietoa, ellei sitten paljasta tai estä jotain rikollista huijausta sillä tavoin.

Suomalainen muoviteollisuus on luotettava ja läsnä oleva osa maamme infrastruktuuria. Meiltä voi aina kysyä oman tuoteryhmämme asioista, jos jokin askarruttaa. Huoltovarmuutemme on hyvä ja toimimme sitä jatkossakin ylläpitääksemme. Ilmoitamme muutoksista kaikille sidosryhmille.

Koronatoimet eri maissa ovat kovia ja tarpeen. Lujuutta tarvitaan nyt myös väärien toimijoiden taltuttamisessa. Valmiuslakia ehkä tältä osin voisi aktivoida lisääkin.

Takaisin