• Valvotko PE-paineputkien puskuhitsausta?

   Tuoreessa julkaisussamme Pekka Kaikkonen Lahti Aqua Oy:stä kertoo, miten osaaminen ja pätevyys tuovat varmuutta muoviputkistojen hitsaukseen ja hitsaustöiden valvontaan.

   Lue lisää
   upload_bc8bede_Lahti_Aqua_Oy_puskuhitsausta_nurmikentalla_1.jpg
  • Muoviteollisuus ry

   Muoviteollisuus ry on muoviteollisuuden, muovia raaka-aineenaan käyttävien, sitä jalostavien ja kierrättävien yritysten yhteenliittymä elinkeino- ja työmarkkinapoliittisissa asioissa.

   Lue lisää
   upload_cc26832_KERAPLAST_OY_ikano01_ID_616.jpg
  • Opi uutta - opi lisää

   Muovituotannon työntekijän Erasmus UPSKILL-ohjelman suomenkieliset oppiaineistot käyttöösi - maksutta!

   Lue lisää
   upload_f4e7ca2_Upskill_opiskelijan_kirja_osa_10_kansikuva.jpg

  Jäsenyys

  Putkijaoston jäseniltä: The benefits of plastic pipes.
  Jäseneksi liittymisen ohjeet ja jäsenluettelo.

  Meillä on töitä! Koulutamme ja rekrytoimme!

  Muovialalle?

  Tuotanto, hallinto, myynti ja markkinointi, kehitys ja tutkimus, kaikkia tarvitaan jotta valmistavat yritykset menestyvät.

  Muoviuutiset

  27.3.2024

  Muoviteollisuus ry:n toimitusjohtaja Vesa Kärhä täyttää 60 vuotta 30.3.2024. Kärhä on työskennellyt muovin parissa jo viidellä vuosikymmenellä. Pitkä ja monipuolinen ura on antanut perspektiiviä toimialan ja kierrätyksen kehitykseen. Nuorena kemian teekkarina polymeerit, eli käytännössä muovit, tuntuivat Vesa Kärhästä kiehtovilta, käytännönläheisiltä ja hyödyllisiltä - ja aloitettuaan niiden parissa sille tielle hän jäi.

  25.3.2024

  Muoviteollisuusyritykset pitävät viimeiseen asti huolta henkilöstöstään Suomessa. Pitääkö Suomi kiinni muovien jalostajista?

  20.3.2024

  Yhä useampi vesilaitos edellyttää, että muoviputkistohitsaajien lisäksi myös hitsaustyön valvojat ovat pätevöityneet tehtäväänsä. Rakennuttamisinsinööri Pekka Kaikkonen Lahti Aqua Oy:stä kannustaa valvojia pätevöitymään, sillä laadukkaan työnjäljen varmistaminen on kaikkien etu.
  Kaikki uutiset