Kuva: Hella Lighting Finland OyLedvalo

Palvelut

Muoviteollisuus ry on yhteistyöjärjestö. Alan yritysten kannattaa ilman muuta hyödyntää sen kautta saatava asiantuntemus, verkosto ja ennen muuta jäsenpalvelut.

Muoviteollisuus ry:n palvelut

Muoviteollisuus ry:n ja sen verkoston kautta saa koko joukon arvokkaita asiantuntijapalveluita, joilla helpotetaan yritysten arkipäiväisiä toimintoja, vältetään kalliitakin virheitä ja helpotetaan alan verkostoitumista. Asiantuntijapalvelut kattavat lakimiestukea, työsuhdeneuvontaa, kemikaaliopastusta, vientikauppaverkostoa, tuoteneuvontaa, jatkuvuussuunnittelua ja paljon muuta, koko laajan EK-verkoston voimalla.

Tutustu tarkemmin Muoviteollisuus ry:n tarjoamiin palveluihin alaotsikoissa Jaostotoiminta, Työmarkkinat, Toimitusehdot, Standardisointi, Energiatehokkuussopimukset ja Jäsentapahtumat. Muoviteollisuus ry pyrkii jatkuvasti kehittämään palveluitaan parempaan ja kattavampaan suuntaan. Jäsenyritykset ovat ratkaisevassa roolissa kun uusia palveluita luodaan.


Jäsenten palveluksessa

Muoviteollisuus ry on erikoistunut suomalaisiin muovituotteita valmistaviin yrityksiin. Pieni tai suuri, samat hyödyt ja palvelut ovat jokaisen jäsenyrityksen käytettävissä.