upload_4beef62_erasmus_upskill_consortiumpp.png

UPSKILL Erasmus+

UPSKILL-projekti luo oppimateriaaleja yksivuotisen muovien työstökoneen käyttäjän koulutukseen. Valmis koulutusohjelma tukee oppilaiden, aikuisopiskelijoiden ja työssäoppijoiden ammatillista pätevöitymistä. Lisäksi opistojen, oppilaitosten ja teollisuuden koulutukseen saadaan yhtenäistä opetusaineistoa. Projektin osallistujamaiden kesken myös ammatillinen liikkuvuus helpottuu!

Opettajan aineistot UPSKILL Erasmus+

Projektin oppimateriaalit ovat vapaasti hyödynnettävissä myös suomeksi. Opettajan aineisto sisältää vinkkejä siitä miten materiaalia voi hyödyntää, mutta opettajalla/kouluttajalla on vapaus käyttää tarvitsemiaan sisältöjä itselleen tarkoituksenmukaisella tavalla.

Erasmus+ UPSKILL -koulutusmateriaalit on suunniteltu vuoden kestävää toisen asteen tasoista koulutusta varten. Niillä ei ole Suomen koulutusjärjestelmässä formaalia statusta, mutta ne sopivat hyvin käytettäväksi esimerkiksi ammatillisessa koulutuksessa Kone- ja tuotantotekniikan opinnoissa täydentämässä muovitekniikan alan kursseja.

UPSKILL-moduulit sopivat hyvin yritysten sisäiseen koulutukseen esimerkiksi perehdytyksessä että työntekijän osaamisalaa laajennettaessa.


Voit ladata koulutusmoduulit käyttöösi rekisteröitymällä tästä. Kun olet rekisteröitynyt saat näytöllesi osoitteen, jonka kopioimalla pääset lataamaan haluamasi koulutusmoduulit.

Erasmus+ Upskill projektissa tavoitteena oli luoda oppimateriaalikokonaisuus yksivuotisen muovien työstökoneen käyttäjän koulutukseen. Työn valmistuttua aineistoa paremmin kuvaava nimi olisi Muovituotannon työntekijän koulutusmateriaali. Voit ladata nämä oppimateriaalit opetuskäyttöösi ilmaiseksi. Tarvitsemme projektin seurantaa varten tilastotietoja käyttäjistä. Voit tutustua tietosuojalausekkeeseen. Emme käytä yhteystietojasi markkinointiin. Kun olet täyttänyt lomakkeen, saat tietokoneen/mobiililaitteen ruudulle linkin sivustolle, josta voit ladata oppiaineistot. Otamme mielellään vastaan kommentteja ja ajatuksia oppiaineistosta pirjo.pietikainen@plastics.fi. Vastaavat oppilaiden kirjat löytyvät kohdasta www.plastics.fi/muoviopitPakollinen kenttäEnglanninkielinen aineisto on olemassa vain latauslinkkinä: Teacher's Book Upskill
MTn tietosuojaseloste