Kuva: Suominen Joustopakkaukset OyPuhalluskalvoekstruusio

Muoviala

Tervetuloa tutustumaan muovialaan ja tervetuloa töihin mahdollisuuksien muovialalle. Ammattikouluista yliopistoihin, Suomessa on monen eri tasoista koulutusta muovialalle. Uramahdollisuuksia löytyy myös laidasta laitaan. Oppisopimukset ja rekrykoulutus ovat hyviä väyliä muovialan töihin.

Alihankinnasta lisäarvoaUponor Atte Pääkkö
Atte Pääkkö, Sourcing Specialist

Logistiikkainsinööri Atte Pääkkö työskentelee Uponorilla Sourcing Specialistina. Hänelle kuuluu laaja kirjo tehtaan hankinta-asioihin liittyviä tehtäviä. Atte pitää työtään vaihtelevana ja monipuolisena. Työpäivät sujahtavat nopeasti, kun koko ajan on jotain mielekästä tekemistä.

Sourcing Specialist toimii linkkinä alihankkijoiden ja Uponorin välillä

Sourcing Specialistina toimivan Aten työpäivät kuluvat pitkälti neuvottelupöydän äärellä. Nastolalainen Uponor toimittaa sisäilmasto-, käyttövesi- ja yhdyskuntateknisiä ratkaisuja, ja niiden valmistamiseksi hankittavan materiaalin kirjo on laaja. Aten päätehtävänä on hintojen ja toimitusehtojen neuvottelu alihankkijoiden kanssa.

”Päävastuualueitani ovat muoviyhteiden alihankinta ja pakkausmateriaalien hankinta”, Atte kertoo.

Hinta- ja sopimusneuvotteluiden lisäksi Aten tehtäviin kuuluu tuotekehitysprojekteihin osallistuminen sekä tiivis yhteistyö tehtaan laadunvalvonnan kanssa.

Lue lisää Aten työpäivästä täältä www.mytech.fi.