Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

Pätevöityneitä pienpuhdistamojen huoltajia

Kari Kuivalainen (kari.kuivalainen a plastics.fi), 12.5.2014

Ensimmäiset Muoviteollisuus ry:n ja Suomen LVI-liiton yhteistyössä toteuttaman pienpuhdistamohuoltajan pätevöitymiskoulutuksen suorittaneet on nyt rekisteröity. Seuraava koulutus alkaa 6.11.2014.

Muoviteollisuus ry ja alan johtavat valmistajat (Jita Oy, Pipelife Finland Oy, Uponor Infra Oy ja Wavin-Labko Oy) panostavat yhteistyössä Suomen LVI-liiton kanssa pienpuhdistamoiden huoltotoimintaan kouluttamalla ja pätevöimällä huoltopalveluja tarjoavia alan ammattilaisia. Nyt on mahdollista teettää pienpuhdistamojen huollot pätevöitymiskoulutuksen suorittaneilla ammattilaisilla. Pätevöityneiden ammattilaisten ja heitä työllistävien yritysten tiedot on koottu rekisteriin, joka on juuri julkaistu SuLVI ry:n kotisivuilla osoitteessa www.sulvi.fi/patevyydet/todetut-patevyydet/.

Seuraava pätevöitymiskoulutus alkaa aiheeseen liittyvän yleistiedon kurssilla 6.11.2014 Kuopiossa. Ilmoittautuminen koulutukseen ”Pienpuhdistamohuoltajan pätevöitymiskoulutus, yleisosio” tulee tehdä 23.10.2014 mennessä osoitteessa www.sulvi.fi/koulutus. Koulutusta esitellään tarkemmin ohjelmassa, joka löytyy ohesta ja ilmoittautumisen yhteydestä.

Koulutus on esillä mm. VALONIAn järjestämässä valtakunnallisen jätevesiviikon 12.–18.5.2014 asiantuntijaseminaarissa ”Vauhtia haja-asutuksen jätevesien hyvään käsittelyyn” Turussa keskiviikkona 14.5.2014. Jätevesiviikolla kannattaa tutustua myös hajajätevesien käsittelyjärjestelmien valmistajien tarjoamiin alan palveluihin. Vastuulliset jäsenyrityksemme opastavat kiinteistöjen omistajia ja muita aiheesta kiinnostuneita jätevesijärjestelmien suunnittelussa, asentamisessa ja huoltamisessa. Yritysten kotisivuilta löydät helposti sekä jätevesien puhdistamisen yleistietoa ja laite-esittelyjä että myös asennus- ja huoltopalvelujen yhteystietoja.

Koulutuksen ohjelmaan ja ilmoittautumislomakkeelle tästäLisätietoja: Muoviteollisuus ry, kari.kuivalainen a plastics.fi, 040 8439 425

Takaisin