Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

Muoviteollisuus ry:n jäsenviestintä ja jäsenviestinnän yhteyshenkilöt jäsenyrityksissä

Muoviteollisuus ry:n jäsentiedote julkaistaan yleensä kuukauden alkupuolella extranetissä. Extranetissä on myös uutisvirtaa ja tunneittain päivittyvä uutisseuranta.

Jäsenextraan rekisteröidytään osoitteessa kemiaextra.fi. Seuraa rekisteröinnin ohjeita. Uutiskirjeen valintoja voi muokata vaikka joka päivä! Ole yhteydessä lena.jenytin(a)plastics.fi, jos rekisteröityminen ei onnistu.

Jaosto- ja ryhmätoiminta on osa jäsenviestintää, lisäksi jäseniä varten on sähköpostiryhmiä ajankohtaisista aiheista tai tuotekokonaisuuksista. Näille postituslistoille voi ilmoittautua alla olevalla lomakkeella. Kaikkia kohtia ei tarvitse täyttää.

Jäsenviestintä

Tällä lomakkeella Muoviteollisuus ry:n jäsenyritykset voivat päivittää omia yhteystietojaan sekä kertoa, keille he haluavat jäsenviestejä seuraavista aihekokonaisuuksista.

Muoviteollisuus ry:n jaostotoiminnan lisäksi jäsenyritykset voivat nimetä pääasiallisen yhteyshenkilön tai yhteyshenkilöitä Muoviteollisuuden edunvalvontaan sekä ilmaista kiinnostuksensa

Kirjoita allaoleviin kenttiin valitsemanne yhteyshenkilön sähköpostiosoite

Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn tietojeni rekisteröinnin painamalla lähetä -painiketta. I have read the privacy policy and accept the registration of my information.

Pakollinen kenttä