Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

Muoviteollisuus ry:n jäsenviestintä ja jäsenviestinnän yhteyshenkilöt jäsenyrityksissä

Muoviteollisuus ry:n jäsentiedote julkaistaan yleensä kuukauden alkupuolella extranetissä.

Jäsenextraan rekisteröidytään osoitteessa kemiaextra.fi. Seuraa rekisteröinnin ohjeita. Uutiskirjeen valintoja voi muokata vaikka joka päivä! Ole yhteydessä lena.jenytin(a)plastics.fi, jos rekisteröityminen ei onnistu.

Jaosto- ja ryhmätoiminta on osa jäsenviestintää, lisäksi jäseniä varten on sähköpostiryhmiä ajankohtaisista aiheista tai tuotekokonaisuuksista. Näille postituslistoille voi ilmoittautua alla olevalla lomakkeella. Kaikkia kohtia ei tarvitse täyttää.

Jäsenviestintä

Tällä lomakkeella Muoviteollisuus ry:n jäsenyritykset voivat päivittää omia yhteystietojaan sekä kertoa, keille he haluavat jäsenviestejä seuraavista aihekokonaisuuksista.

Muoviteollisuus ry:n jaostotoiminnan lisäksi jäsenyritykset voivat nimetä pääasiallisen yhteyshenkilön tai yhteyshenkilöitä Muoviteollisuuden edunvalvontaan sekä ilmaista kiinnostuksensa

Kirjoita allaoleviin kenttiin valitsemanne yhteyshenkilön sähköpostiosoite

Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn tietojeni rekisteröinnin painamalla lähetä -painiketta. I have read the privacy policy and accept the registration of my information.

Pakollinen kenttä