Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

Alihankinta ylitti ennätykset

Alihankinta ylitti ennätykset

Vesa Kärhä (vesa.karha a plastics.fi), 21.9.2014

Muovialan yrityksetkin olivat näkyvästi esillä ja ahkerasti kaupanteossa.

Tampereella 16.–18.9.2014 järjestetyt kansainväliset Alihankinta-messut saavuttivat uuden ennätyksen, kun tapahtumaan tutustui yhteensä 16 893 teollisuuden päättäjää ja asiantuntijaa. Meno oli huippuvilkasta vieraiden tutustuessa 1000 näytteilleasettajaan 21 maasta.

Muovien työstöön, niiden kauppaan ja muovialan palveluihin liittyviä yrityksiä oli paikalla useita satoja. Varmuudella kolmen messupäivän ansiosta muovi löysi tiensä taas moniin uusiin koneisiin ja laitteisiin. Ja toisaalta varmasti muoviosien valmistajat saivat uusia ideoita ja kontakteja liiketoimintansa edelleen kehittämiseksi.

Seuraavat Alihankinta-messut pidetään 15.–17.9.2015 ja niiden yksi erityisteema tulee olemaan uudet materiaalit. Silloin siis entistä suorituskykyisempiä muovejakin tuodaan yhä laajemmin päättäjien tietoisuuteen ja asiakkaiden käyttöön. Uusimpien materiaaliratkaisuiden ketterä käyttöönotto antaa suomalaiselle alihankintaketjulle yhden kilpailuedun suhteessa suuriin ja hitaasti kääntyviin bulkin tuottajiin nähden.

Takaisin