Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

Muoviteollisuuden vilkkaat vuodet 2019-2020

Vesa Kärhä (vesa.karha a plastics.fi), 22.5.2020

Paljon on todellakin parin vuoden sisään asioita tapahtunut.

Muoviteollisuus ry on jatkanut kohta kuusi vuosikymmentä työtään sen puolesta, että kotimaiset muovituotteet vastaavat parhaiten sekä muutoksiin että tasaiseen ihmisen eloon.

Olemme taas poimineet muutaman keskeisen noston aiheista ja tapahtumista, joissa Muoviteollisuus ry ja sen jäsenistö ovat olleet mukana viimeisen vuoden aikana. Olemme haastatelleet muutamia ihmisiä, jotka ovat olleet muoviasioissa aktiivisia ja kiinnostavia.

Koulutus, asenteet, tiedonvälitys ja yhteiskunnan rakentaminen. Siinäpä muutamia isoja yleisotsikoita, joiden alla toimivat jaostomme ja tarjoavat muoveista ne parhaimmat ratkaisut asiakasketjuun.

Muoviala Suomessa on pk-valtaista palvelualtista ja ketterää yrittäjyyttä, jolla on valtavan laaja kyky tuottaa välineitä terveydenhoitoon, rakentamiseen, liikkumiseen, ruoka/vesi/energiahuoltoon - lähes kaikille kriittisille sektoreille ja kaikille ihmisille. Se on tehtävämme ja siitä voi lukea lisää raportista: Muoviteollisuuden vuosikatsaus 2019-2020 täällä
Vuosikatsaus 2019-2020
Johanna Kohvakka, Atolli Oy, Huoltovarmuus, Minna Ojala, Muoviteollisuus ry:n jäsenet, jaostot ja ryhmät, ja yhteystiedot
4.4MB, päivitetty 28.4.2020


Takaisin