Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

Muovituotteita epidemian hoitoon

Muovituotteita epidemian hoitoon

Vesa Kärhä (vesa.karha a plastics.fi), 25.3.2020

Muovituotevalmistus toimii maassa poikkeusoloista huolimatta. Tilanne synkkenee ja kiristyy, mutta emme saa antaa periksi. Jotain voimme tehdä, muun muassa hoitovälineitä sairaaloihin ja muuallekin.

Tällä historiallisella viikolla sosiaali- ja terveysministeriö määräsi Huoltovarmuuskeskuksen ylläpitämät varmuusvarastot avattaviksi koronavirusepidemian hoitoa varten. Päätös on Suomessa nyt tehty ensi kertaa vuoden 1947 jälkeen.

Muoviteollisuus ry ja sen jäsenyritykset ovat vuosikymmeniä osallistuneet maamme huoltovarmuuden ylläpitoon Valmiussuunnitteua on tehty muovi- ja kumipooliin aktiiviisesti osallistumalla.

Nykyaikainen terveydenhoito ei ole mahdollista ilman asianmukaisia muovisia tuotteita. Epidemian aiheuttama inhimillinen kärsimys ilman hoitoa olisi aivan suunnaton.

Suomi ja suomaiaiset , maamme muoviteollisuus heidän osana tulevat kärsimään tänä vuonna tästä epidemiasta. Meidän pyrkimyksemme on, että kärsimys sekä menetykset minimoidaan ja kaikki saavat hoitoa sekä perustarpeensa hoidettua. Se onnistuu yhdessä, oikeilla materiaaleilla ja kotimaisilla tuotteilla.

Takaisin