Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

Nuorta muoviosaamista ja intoa tarjolla

Nuorta muoviosaamista ja intoa tarjolla

Vesa Kärhä (vesa.karha a plastics.fi), 26.4.2016

Lahden ammattikorkeakoulun eli LAMKin opiskelijat pohjustivat polymeeri- ja kuitutekniikan ainejärjestön perustamista Lahdessa 21.4.2016. Paikalla oli kolmisenkymmentä tarmokasta opiskelijaa sekä opettajia.

Tilaisuudessa kiiteltiin myös LAMK:n pitkä-aikaista opettajaa Pirkko Järvelää. Pirkko on tehnyt polymeerien opetuksessa todella ansiokkaan päivätyön ja jää täysin palvelleena tämän lukukauden jälkeen pitkälle kesälomalle.

Muoviteollisuus ry:n toimitusjohtaja Vesa Kärhä toi tervehdyksen tilaisuuteen. Hän kertoi alan tarvitsevan juuri tällaista osaamista ja osaajia. Ainejärjestötoiminta jos mikä on osoitus oikeasta yhteisestä innosta ja kiinnostuksesta aiheeseen.

Tilaisuus keskusteluineen suorastaan hohti positiivista henkeä. Kärhä kannusti läsnäolijoita myös jalkautumaan ympäristön muihin kouluihin kertomaan polymeereistä, muovien ydinideasta sekä omista kokemuksista niiden kanssa työskentelystä. Hän lupasi puolestaan muistuttaa alan yrityksiä LAMKin tapaisten koulujen tukemisesta ja yhteistyön oleellisuudesta maassamme.

LAMKin polymeeri- ja kuitutekniikka

Takaisin