Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

Käteviä muovituotteita kätevästi minne tahansa - netistä

Vesa Kärhä (vesa.karha a plastics.fi), 16.9.2015

Muovituotteiden verkkokauppa kehittyy kiivaasti. Muoviteollisuus ry:n jäsenyritykset ovat tiukasti ajan hermoilla ja asiakkaan asialla tarjoten tuotteitaan myös suoraan asiakkailleen e-kauppakanavien kautta. Verkkokauppa tulee olemaan myös syyskokouksemme ajankohtaisteema 25.11.2015.

Yksi tuoreita e-kanavan avaajia on Exel Composites, jonka on verkkokauppa on avoinna osoitteessa www.exelwebstore.com. Siellä palvellaan pienasiakkaita ilman väliportaita. Valikoima koostuu tällä hetkellä standardimittaisista hiili- ja lasikuituputkista sekä teleskooppivarsista.

'Olemme erittäin iloisia siitä, että voimme tarjota tuotteitamme nyt myös yksityisille kuluttajille ja yrityksille, joiden tilausmäärät ovat tähän asti olleet liian pieniä tuotantoprosessejamme ajatellen', myynti- ja markkinointijohtaja Kari Loukola sanoo. 'Meillä on paljon asiakkaita, jotka ovat toivoneet mahdollisuutta ostaa tuotteitamme verkosta. Nyt voimme vastata tähän toiveeseen', asiakaspalvelupäällikkö Riina Seppänen toteaa. 'Uskon, että kiinnostusta herättää esimerkiksi teleskooppivartemme, joka yhdistettynä erilaisiin työkaluihin soveltuu erinomaisesti esimerkiksi lumenpudotukseen katolta, rännien puhdistamiseen lehdistä tai ikkunoiden pesuun', Seppänen jatkaa.

Tuotteiden valinnassa avustaa live chat -asiakaspalvelu, joka on avoinna arkisin klo 9-15. Toistaiseksi tuotteita toimitetaan Suomeen, Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, Islantiin, Viroon, Latviaan ja Liettuaan. Verkkokauppa lanseerattiin Tampereen Alihankintamessuilla 15..9.2015.

Takaisin