Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

Huippusuojaa solumuovipakkauksilla

Vesa Kärhä (vesa.karha a plastics.fi), 4.11.2012

Tutkimuslaitos Freedonian tuoreen selvityksen mukaan niin sanotut turvapakkaukset ovat yksi kasvavimpia pakkaustyyppejä markkinoilla. Niiden globaalin vuosikasvun arvioidaan olevan 6,3 %, Tunnetuimpia turvapakkauksia ovat solumuoviset EPP, EPE ja EPS -pakkaukset.Erityisesti näiden suosiota kasvattaa ylivertaisen monipuolinen tuotesuojauskyky yhdistyneenä keveyteen ja minimaaliseen resurssien kulutukseen.

Tutkimuslaitos Freedonian tuoreen selvityksen mukaan niin sanotut turvapakkaukset ovat yksi kasvavimpia pakkaustyyppejä markkinoilla. Niiden globaalin vuosikasvun arvioidaan olevan 6,3 %, Tunnetuimpia turvapakkauksia ovat solumuoviset EPP, EPE ja EPS -pakkaukset. Erityisesti näiden suosiota kasvattaa ylivertaisen monipuolinen tuotesuojauskyky yhdistyneenä keveyteen ja minimaaliseen resurssien kulutukseen.

Maailmassa on alati kasvava tarve pakata maalla, merellä ja ilmassa kuljetettavat arvotuotteet entistä huolellisemmin suojaan kosteudelta, tärinältä, lämmön vaihteluilta sekä muilta sisältöä uhkaavilta riskeiltä. Samoin tavaroiden tilaaminen netistä, sairaalanäytteiden kuljettaminen tai vaikkapa ruoan kotiin toimituspalvelut tarvitsevat toimiakseen riittävän luotettavia turvapakkauksia. Asianmukainen solumuovituote on juuri tällainen turvapakkaus, jonka voi räätälöidä täysin tuotteen ja tarpeen mukaan.

Kotimaassa räätälöityjä solumuoviratkaisuja saa Pohjoismaisesta Solumuovi Oy:sta. Huippusuojaa solumuoveilla

Takaisin
Avainsanat Solumuovi