Kuva: Hella Lighting Finland OyLedvalo

Jäsentapahtumat

Muoviteollisuus ry on kohtaamispaikka

Jäsentapahtumat

Muoviteollisuus järjestää ja on mukana järjestämässä lukuisia erilaisia tapahtumia, joista muovialan yritykset voivat hyötyä.

Tarjolla on seminaareja, messuja, teemapäiviä sekä muita tapahtumia, jotka edistävät verkostoitumista muovialalla ja tuovat uutta tietoa jäsenistölle. Alla olevasta taulukosta näet eri tilaisuudet, joita Muoviteollisuus ry järjestää tai on mukana järjestämässä. Mikäli alalta kantautuu tietoa jonkin tapahtuman tarpeesta pyrkii liitto järjestämään sellaisen.
Muoviteollisuus ry:n jaostoilla ja ryhmillä on myös omia pienempiä jäsentapahtumia, näistäkin lisää Tapahtumat ja tilaisuudet -sivuilla.

Jäsen- ja muovialan tapahtumia kirjataan kohtaan Tapahtumat ja tilaisuudet
Alustavasti voi tapahtumiin ilmoittautua täällä


Toistuvia jäsentapahtumia
Toistuvia jäsentapahtumiaTietoa tapahtumasta
TyövälinepäivätYleensä tammikuun viimeisen viikon torstaina ja perjantainaTilaisuus on tarkoitettu työvälineiden ja muovituotteiden valmistajille ja heidän asiakkailleen sekä alihankintakonepajoille, oppilaitosten opettajille ja alan tutkimuslaitosten asiantuntijoille. Päivien aikana tarkastellaan työvälinetoimialan ja muoviteollisuuden tämänhetkistä tilaa ja strategisia tuotannon sekä teknologian kehittämisvalintoja.
VinyylipäiväVinyylipäivä tuo yhteen PVC alan asiantuntijat keskustelemaan polttavista aiheista ja kuuntelemaan esityksiä alan viimeisimmistä kehityksistä.12.5.2016, Järvenpää
23.8.2012 Järvenpää
Alihankintamessutsyyskuussa
Tampere
Kerran vuodessa järjestettävässä alihankinta-alan messuilla tapaa nykyiset ja uudet yhteistyökumppanit yhdellä kertaa. Alihankinta-messut esittelevät metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia.
Muovi- ja kumipoolin valmiusseminaariSeminaari joka järjestetään n. 2 kertaa vuodessa jossa käsitellään muovi- ja kumialan huoltovarmuustoimintaa eri näkökulmista
LujitemuovipäivätYleensä järjestetty marraskuussa, ehkä siirtyy lokakuulleLujitemuovipäivät kokoaa koko suomalaisen komposiittialan yhteen. Päivien aikana esitellään viimeisimmät kehitykset alalla sekä mielenkiintoisia tutkimuksia, uusia tuotteita ja menetystarinoita alalla. Lujitemuovipäivät ovat Suomen suurin komposiittialan vuosittainen tapahtuma.
www.plastics.fi/lujitemuovipaivat/
PlasTecMuovialan tapahtuma joka usein järjestetään muiden messujen yhteydessä. Esimerkiksi PacTec, FoodTec ja GrafTec kanssa, Koko pakkausketjun hallinta suunnittelusta käyttöön ja raaka-aineisiin sekä painokoneista markkinointiin. Neljän ammattitapahtuman samanaikaisuus tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden luoda asiakas- ja kumppanuussuhteita yli toimialarajojen.
Muovi & PakkausmessutLahdessa järjestettiin joka 3. vuosi Suomen suurimmat muovimessut. Messut kokosivat yhteen koko muovialan tuotantoketjun.
päivitetty 2.1.2020