Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

Lujitemuovipäiville vielä perushintaan!

Lujitemuovipäiville vielä perushintaan!

Minna Annala (minna.annala a plastics.fi, kuva: Valamon luostari), 20.10.2016

"Early bird" -hinnoilla Lujitemuovipäiville 2017 vielä tänään ja perjantaina

Uusia tuulia komposiittien tuotantoon

Edellisillä Lujitemuovipäivillä käytiin läpi sellukuitujen akateemista kehitystyötä meillä ja muualla – nyt ollaan jo yritystoiminnassa: Spinnova Oy:n teknologialla kehrätään lankaa suoraan puukuidusta. Tule kuuntelemaan ja ideoimaan: onko suomalainen sellukuitu potentiaalinen vaihtoehto komposiitteihin?
Monimuotoiset rakenteet
Rakenteet ja osat monimutkaistuvat, perinteiset menetelmät eivät välttämättä enää sovellu. Pääset tutustumaan uusiin, kehittyneisiin liimaustekniikoihin. Onko punottu hiilikuiturakenne se juttu hankalan osan muotoiluun? 3D:llä nopeasti konkretiaa ideointiin ja suunnitteluun.
Hallituksen kärkihanke
Komposiittien elinkaarianalyysiin on tarjolla työkalu, jolla optimoida materiaalitehokkuus. Samalla se on työkalu kiertotalouden ja kestävän kehityksen edistämiseen.

"Early bird" -hinnoilla vielä tänään ja perjantaina

Ilmoittaudu mukaan Heinäveden Valamossa järjestettäville Lujitemuovipäiville. Ohjelmaan ja ilmoittautumislomakkeeseen pääset alla olevista linkeistä.
Ohjelma
Ilmoittautumislomake

Takaisin
Avainsanat 3D, Ilmoittautuminen, Kestävä kehitys, Komposiitti, Komposiittijaosto, Lasikuitu, LCA, Lujitemuovi, Lujitemuovipäivät, Tapahtumat