Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

Tampereen Yliopisto Ämpäristötekijänä

Tampereen yliopisto on yksi Suomen monialaisimmista yliopistoista. Luomme ratkaisuja ilmastonmuutokseen, luontoympäristön turvaamiseen sekä yhteiskuntien hyvinvoinnin ja kestävyyden rakentamiseen.
Yliopistomme kytkee yhteen tekniikan, terveyden ja yhteiskunnan tutkimuksen ja koulutuksen. Teemme kumppaniemme kanssa yhteistyötä, joka perustuu vahvuusalueillemme sekä uudenlaisille tieteenalojen yhdistelmille ja niiden soveltamisosaamiselle.

TUNI 2023 violetti

Yliopistossamme on 21 000 opiskelijaa ja noin 4 000 työntekijää. Nykyinen Tampereen yliopisto syntyi vuoden 2019 alussa, kun Tampereen yliopisto ja Tampereen teknillinen yliopisto yhdistyivät uudeksi säätiöyliopistoksi. Yliopistossamme on seitsemän tiedekuntaa.
www.tuni.fi/Keräyspaikka ja aukioloaika 5.6.2023


Tampereen yliopiston kierrätyslava sijaitsee Hervannan kampuksella osoitteessa Korkeakoulunkatu 7. Piste on Hervannan valtaväylän suunnalta saavuttaessa tietä myötäilevän parkkialueen päädyssä. Piste on auki maanantaina 5. kesäkuuta klo 7.30–18.00.

Huomaathan, että kierrätettävien tuotteiden tulee olla kokonaan muovia. Metallit ym. muovikierrätykseen kuulumaton (esim. lumikolien metalliosat) tulee poistaa tuotteista ennen kierrätettäväksi tuomista!


Korkeakoulunkatu 7, 33720 Tampere
kello 7.30–18.00