Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

NORDIWA2019 konferenssin aiheena ovat myös muoviputkijärjestelmät

Kari Kuivalainen (kari.kuivalainen a plastics.fi), 28.8.2019

Pohjoismainen jätevesikonferenssi NORDIWA2019 järjestetään Helsingissä 23.-25.9.2019. Konferenssin pääteemat ovat jäteveden käsittely, kiertotalous, viemäriverkostot sekä hulevesien hallinta ja ilmastonmuutokseen sopeutuminen Pohjoismaissa. Muoviputkijärjestelmiin keskittyvä osuus on nimeltään ”Future Nordic plastics sewage and drainage systems”.

Konferenssin toteuttamisen päävastuu on Suomen Vesilaitosyhdistys ry:llä. Suomessa yhdistys tunnetaan myös nimellä VVY. Pohjoismaisissa yhteyksissä käytetään nimitystä FIWA. Konferenssin ohjelmatoimikunnassa ovat FIWAn lisäksi mukana muiden pohjoismaiden vesihuollon yhdistykset Danva, Norsk Vann, Samorka ja Svenskt Vatten sekä kansallisten IWA-komiteoiden edustajat.

Muoviteollisuus ry:n putkijaosto osallistuu konferenssissa muoviputkijärjestelmiin keskittyvän osuuden ”Future Nordic plastics sewage and drainage systems” toteuttamiseen. Ohjelmassa on käytetty Muoviteollisuus ry:stä nimitystä FIPIF (Finnish Plastics Industries Federation). Esityksiä ovat toteuttamassa myös putkijaoston jäsenyritysten Pipelife ja Uponor edustajat.

Ote NORDIWA2019 ohjelmasta
Kuvassa on otteena NORDIWA2019 ohjelmasta osuus ”Future Nordic plastics sewage and drainage systems”.

Konferenssiin voi ilmoittautua 6.9.2019 mennessä. Suomenkielinen ohjeistus löytyy Suomen Vesilaitosyhdistys ry:n kotisivuilta: www.vvy.fi/ajankohtaista/uutiset/nordiwa2019-pohjoismainen-jatevesikonerenssi-ilmoittautuminen/

Lisätietosivuja
Englanninkielinen NORDIWA2019-sivusto: www.nordiwa.org/
Tietoa putkijaoston jäsenyrityksistä: www.plastics.fi/putkijaosto/putkijaoston_jasenyritykset/

Takaisin