Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

Muoviteollisuuden putkijaosto isännöi eurooppalaista kokousta

Muoviteollisuuden putkijaosto isännöi eurooppalaista kokousta

Matti Laurila (Lena.Jenytin a plastics.fi), 5.5.2015

Euroopan muoviputkien valmistajien järjestö TEPPFA (The European Plastic Pipes and Fittings Association) pitää työryhmänsä WG CEST kokouksen Helsingissä 5.-6.5.2015. Kokous on esimakua vuonna 2016 pidettävään tilaisuuteen.

Muoviteollisuus ry:n asiamies Kari Kuivalainen toimii TEPPFAn kokouksen vastuullisena järjestäjänä. Hän sanoo kokouksen edustajien olevan läpileikkaus muoviputkia valmistavista yrityksistä ja alan järjestöistä.

TEPPFAn jäsenet ovat kansallisia järjestöjä ja monikansallisia suuryrityksiä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 12 miljardia euroa. Edunvalvontajärjestönä TEPPFA vaikuttaa lukuisiin muoviputkialan kannalta tärkeisiin asioihin, kuten standardisointiin, ympäristö-, terveys- ja turvallisuusasioihin ja viestintään. Esimerkkinä TEPPFAn toiminnasta voi mainita vaikka erilaisten viemärien standardisointityön ja aloitteet muovien kierrätykseen.

Nyt pidettävä kokous toimii hyvänä harjoituksena tulevaan


Toukokuussa 2016 Helsingissä pidetään paljon isompi CEN TC 155:n kokous. Nämä tilaisuudet toimivat myös erinomaisena verkostoitumismahdollisuutena suomalaisille muoviputkialan toimijoille, sanoo Kuivalainen.

Takaisin