Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

Vuoden 2022 Ruiskuvalaja on Leomuovi Oy

Vuoden 2022 Ruiskuvalaja on Leomuovi Oy

Vesa Kärhä (vesa.karha a plastics.fi), 31.3.2022

Työväline- ja muoviteollisuuden neuvottelupäivillä Vantaalla julkistettiin vuoden 2022 Ruiskuvalaja.

Työväline- ja muoviteollisuuden neuvottelupäivillä Vantaalla julkistettiin tänään vuoden 2022 Ruiskuvalaja. Muoviteollisuus ry teki nyt historiassaan toisen Vuoden Ruiskuvalaja -valinnan. Valinta ei ole ollut koskaan mitenkään helppo. Meillä on niin kova taso. On paljon, kymmeniä osaavia hienoja firmoja. Ja voisihan valittu olla myös henkilö tai oppilaitos tai muu ruiskuvalun kärjessä kulkija Suomessa. Mutta kymmenien hyvien suomalaisten yritysvaihtoehtojen joukosta valikoitui tänä vuonna ykköseksi Leomuovi Oy.

Leomuovi Oy on toiminut niin normaali- kuin pandemia-aikanakin väsymättömän aktiivisena kotimaisen ruiskuvalutuotannon toimijana ja kehittäjänä. Se on ollut luotettava valmistuslinkki monen monessa toimitusketjussa. Yhtiö on hakenut määrätietoisesti kasvua ja toiminnan uutta tasoa edeten kuitenkin aina harkituin ja varmistetuin askelin - kilpailukyky ja realismi edellä. Leomuovi Oy ja sen henkilöstö osallistuvat aktiivisesti ja aina silmiinpistävän hyvällä hengellä alan tapahtumiin ja kehitystyöhön.

Yhtiö ei roiku julkisuudessa itsetarkoituksellisesti tai tarpeetta lainkaan, mutta on aina oikeissa kohdin lausunut vaikkapa työvoimatilanteesta tai muista tuotannollisen toiminnan haasteista aitoja yrityskokemuksia sekä -näkemyksiä. Teot, tekeminen, tuotteet, laatu ja ratkaisut puhuvat puolestaan. Uudet laatu- ja ympäristösertifikaatitkin vahvistuivat juuri ennen koronaa.

Leomuovi Oy on esimerkillään osoittanut, miten näistä hankalistakin vuosista mennään läpi ja tehdään siinä mennessä kaikille asiakkaille huippuhyviä muovituotteita. Ja näillä ruiskuvalutuotteilla sitten todella voidaan toteuttaa asioita, vähentää kurjuutta, lisätä käytännöllistä hyvää. Onnittelut yritykselle ja toivotus siihen suuntaan, että voitte jatkaa valitulla oivallisella tekemisen tiellä.

Kuvassa tunnustuksesta myönnetty kunniakilpi.

Takaisin