Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

Kysäisehän kesätöitä muoviteollisuudesta

Kysäisehän kesätöitä muoviteollisuudesta

Vesa Kärhä (vesa.karha a plastics.fi), 17.1.2022

Esimerkiksi Wipak tarjoaa kesätyön pakkausteollisuudessa lähes sadalle nuorelle.

Suomalaiseen monialakonserni Wihuriin kuuluva Wipak tarjoaa tänäkin vuonna kesätyötä lähes sadalle nuorelle. Korona-aika ei ole vähentänyt yrityksen kesärekrytointitarpeita. Elintarvike- ja sairaalatarviketeollisuudelle pakkausmateriaaleja valmistava Wipak on pystynyt pitämään tuotannon käynnissä normaalisti ja tilauskanta on erittäin hyvä. Vuoden vaihteessa Nastolaan valmistunut tehdaslaajennus tuo lisätilaa uusille paino- ja laminointikoneille.
Prosessiteollisuuden kausityöntekijöitä haetaan sekä Lahden (Nastolan) että Valkeakosken tuotantolaitoksiin useisiin eri tehtäviin kesän 2022 ajaksi. Pääosa tehtävistä on tuotannossa sekä tuotannon tukitehtävissä, ja haussa on mm. koneenhoitajia, koneenhoitajan avustajia, sekä logistiikan ja kunnossapidon työtekijöitä.

Wipakilla uskotaan liiketoiminnan hyvään kasvuun. Wipak panostaa joustopakkausmateriaalien kehityksessä erityisesti muoviraaka-aineen tehokkaaseen käyttöön, kierrätettävyyteen sekä biopohjaisiin materiaaleihin. Yrityksen tavoitteena on nollata hiilijalanjälkensä vuoteen 2025 mennessä.

Lisätietoja:
www.wipak.com/fi

Takaisin