Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

Muoviteollisuus ry tukee Maskiton Meri -kampanjaa: Mikään muovi ei kuulu roskana luontoon

Muoviteollisuus ry tukee Maskiton Meri -kampanjaa: Mikään muovi ei kuulu roskana luontoon

Vesa Kärhä (vesa.karha a plastics.fi), 13.5.2021

Tänäkään vuonna 2021 emme pysty toteuttamaan koronarajoitusten vuoksi omaa #Ämpäristöteko -kampanjaamme. Sen sijaan olemme mukana yhteisessä #MaskitonMeri -kampanjassa, joka liikkuu samassa meille tärkeässä vastuullisuuden ja oikean muovin käytön teemakentässä.

Käytetyt kertakäyttömaskit ovat olleet tuttu näky ympäristössä viime elokuusta alkaen, kun maskisuositukset tulivat voimaan.

Helatorstaina käynnistyvällä Maskiton meri-kampanjalla halutaan kannustaa pitämään huolta kansallisaarteistamme - luonnosta ja vesistöistä. Kampanjalla muistutetaan, että käytetyt kertakäyttömaskit kuuluvat roskikseen, eivät luontoon tai vesistöihin. Kampanjassa ovat mukana myös Kemianteollisuus ry, Muoviteollisuus ry ja niiden jäseyrityksiä.

Maskiton meri on usean organisaation järjestämä yhteiskampanja. Kampanjan toteuttaa viestintätoimisto Cocomms.

Kesä on ulkona olon aikaa ja Maskiton meri -kampanjassa mukana olevat organisaatiot toivovatkin kaikkien pystyvän nauttimaan Suomen luonnosta ilman roskia. Huolehdithan sinäkin siis, että kertakäyttömaskisi päätyvät käytön jälkeen energia-, seka- tai polttokelpoiseen jätteeseen.

Osallistu keskusteluun ja tärkeän sanoman levittämiseen sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #maskitonmeri #maskieimaadu

Takaisin