Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

Uudet materiaalit Alihankinnassa

Uudet materiaalit Alihankinnassa

Vesa Kärhä (vesa.karha a plastics.fi), 23.3.2015

Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma Alihankinta kokoaa alan yritykset, asiantuntijat ja päättäjät 15.–17.9.2015 Tampereelle. Kansainvälisen messutapahtuman yhtenä tärkeänä teemana ovat tänä vuonna uudet materiaalit.

Fakta on, että moninaiset tekniset muovit ja erikoismuovit sekä niiden eri yhdistelmät, komposiitit ja hybridimateriaalit valtaavat kovaa vauhtia alaa niissäkin laitteiden osissa, joissa on perinteisesti käytetty jotain muuta valmistusmateriaalia. Suomessa on satojen yritysten joukko, joka osaa työstää eri menetelmin juuri sen toimivimman muoviosan asiakkaan tarpeisiin. Ilman uusien muoviratkaisuiden hallintaa tai edes tietoisuutta niiden olemassa olosta on mahdotonta pysyä kilpailussa mukana.

Alihankinta esittelee koko Suomen teollisuuden ja sen kärkiyritykset. Tänä vuonna valokeilassa ovat myös näiden käyttämät kärkimateriaalit. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kaikki viisi hallia täyttävillä messuilla on noin tuhat näytteilleasettajaa parista kymmenestä maasta. Uusia muovisiakin innovaatioita nähdään varmasti satoja. Kuva Alihankinta2014-kuvapankista. Alihankinnan uudet materiaalit.

Takaisin