Kuva: Exel Composites OyjExel Composites Oyjn ikkunanpesuteleskooppi.jpg

Ajankohtaista

Muoviteollisuuden uutisia sekä tiedotteita, tapahtumia ja uutiskirjeitä

Komposiitit esillä Advanced Engineering Helsinki 2017 -messuilla

Komposiitit esillä Advanced Engineering Helsinki 2017 -messuilla

Minna Annala (minna.annala a plastics.fi), 3.4.2017

Komposiittijaostoa pyydettiin osallistumaan Advanced Engineering -messuille paneelikeskustelulla. Jaosto otti haasteen vastaan ja toi hyvin paneelissa esiin, miksi ja miten "Komposiitit - loputtomasti mahdollisuuksia" on muutakin kuin hyvä iskulause.

Komposiittijaosto järjesti paneelikeskustelun komposiittien tarjoamista mahdollisuuksista 30.3.2017 Advanced Engineering Helsinki 2017 -messuilla. Keskustelijoina olivat Erkki Lappi, Ekin Muovi Oy, Jani Korpimäki, CSI Composite Solustions and Innovations Oy, Jyrki Vuorinen, TTY ja keskustelua johdatteli jaoston puheenjohtaja Mika Mustakangas, Patria Aerostructures Oy.

Komposiitti jos mitkä ovat tulevaisuuden materiaaleja, sillä niiden muotoilun vapaus ja mahdollisuus sisäänrakennuttuun älyyn takaavat innovatiiviset sovelluskohteet. Unohtamatta komposiittien keveyttä, lujuutta ja kemiallista kestävyyttä. Paneelissa keskusteltiin komposiittituotteiden koko tuotantokejusta - tilauksesta suunnittelun kautta valmistukseen. Komposiittirakenteita käsiteltiin sekä tuotteen toiminnan ja valmistuksen kannalta mutta myös kustannusten kannalta. Paneeli onnistui herättämään kiinnostusta, sillä panelistit saivat vastata useisiin yleisön tekemiin kysymyksiin oman keskustelunsa päätteeksi.

Lisätietoa komposiitteista Komposiitit

Takaisin
Avainsanat Komposiitti, komposiittiesite, Komposiittijaosto, Lujitemuovi, Lujitemuovipäivät