Kuva: Suominen Joustopakkaukset OyPuhalluskalvoekstruusio

Muovialalle

Ammattikouluista yliopistoihin, Suomessa on monen eri tasoista koulutusta muovialalle. Uramahdollisuuksia löytyy myös laidasta laitaan. Tervetuloa töihin mahdollisuuksien muovialalle.

Ura muovialalla?

Tulevaisuudenala täynnä mahdollisuuksia ja mielenkiintoisia työpaikkoja.

Peruskoulun suorittanut voi jatkaa opintojaan toisella asteella lukiossa tai ammatillisessa oppilaitoksessa. Korkean asteen koulutusta tarjoavat ammattikorkeakoulut ja yliopistot. Työelämässä jo mukana olevalla on mahdollisuus hankkia lisäkoulutusta aikuiskoulutuksen kautta. Oppisopimuskoulutus on loistava vaihtoehto työssä kehittymiselle.

Suomen koulutusjärjestelmä tarjoaa mahdollisuudet elinikäiseen oppimiseen. Tutustu tarkemmin siihen, mitä muovialalla voi opiskella ja minkälaisia töitä muovialalla voi tehdä.

Muovialan koulutus

Muovialan koulutukseen voi hakeutua ammatillisen aikuiskoulutuksen, ammattikorkeakoulujen tai yliopiston sekä nuorisoasteen ammatillisten oppilaitosten kautta. Oppisopimuskoulutus on myös varteenotettava vaihtoehto. Löydä itsellesi sopiva koulutus!

Lue lisää: muovialan koulutus

Uramahdollisuudet

Muovialalla on kysyntää hyville osaajille, joille on tarjolla hyvin monipuolisia tehtäviä muoviteollisuusalan yrityksissä. Olemme koonneet sivustolle erilaisia kertomuksia muoviteollisuuden uramahdollisuuksista.

Lue lisää: muovialan uramahdollisuudet